Maak tijd voor rust

Ik weet het, je hebt veel ballen in de lucht te houden. Er is altijd wel iemand die iets van je wil en je wil niemand teleurstellen. Je wil ook graag alles goed doen. Het overweldigt je. Misschien verlang je naar rust maar heb je geen idee hoe je die rust kunt pakken. Dus je blijft maar doorrennen en brandjes blussen. Vermoeiend, toch?

Het is mogelijk om te rusten zonder schuldgevoel. Echt waar.

Hoe zou het zijn als je elke dag tijd voor jezelf zou hebben. Hoe zou je je dan voelen?

In de Maak tijd voor rust-challenge gaan we ons in vijf dagen voorbereiden op dagelijks een rustmoment nemen.

Na deze challenge

e hoofd gemaakt

– Heb je rust in je hoofd

– Heb je tijd voor jezelf gemaakt

– Heb je een eigen rustplek voor jezelf

– Voel je je gedragen en ondersteund wanneer je rust

– Kun je rusten zonder schuldgevoel.

Gratis challenge 'Maak tijd voor rust'

Op 29 juni starten we met oefeningen, inspiratie en tips om tijd en ruimte te maken voor rusten zonder schuldgevoel. De challenge vindt plaats in de Rustrevolutie Community (geen Facebook). Wanneer je je inschrijft krijg je automatisch toegang. Doe je mee?

Wanneer je van rusten een prioriteit maakt, maak je jezelf een prioriteit

Hai, ik ben Maureen

Holistisch rustcoach, yoga nidra trainer, weegschaal, projector (Human Design), moeder van Jasmijn en Olivier en partner van Willem. Hoewel ik veel extremen heb meegemaakt in mijn leven, is mijn focus altijd harmonie en verbinding geweest. Ik ben hier om jouw gids te zijn in jouw levensreis en rust te bieden in de chaos van het alledag in deze moderne tijd.

Ik geloof dat vrede in de wereld begint bij vrede in onszelf door verbinding met onszelf. In deze snelle maatschappij zitten we vaak in de overlevingsmodus: doen, doen, doen. Het is bijna normaal om gestrest door het leven te gaan. Als moeder van twee jonge kinderen was ik enorm vermoeid door de ultrakorte nachten en het continu verzorgen. Door diep te rusten heb ik weer verbinding met mezelf gekregen en met de mensen om mij heen en ga ik veel lichter en vrijer door het leven.

Maar hoe doe je dat nou, rusten? Dat wil ik graag aan jou leren. Rusten zonder schuldgevoel is echt mogelijk. Vanuit rust kun je weer met plezier leiderschap nemen over je eigen leven.

Mijn missie is om jou te helpen rusten, zodat je vanuit verbinding met jezelf een lichter en vrijer leven kunt creƫren. Mijn focus ligt op rust, creativiteit en vrouwelijke kracht.

Ik heb een liefde voor (art)journaling en handschrift. Het liefst breng ik mijn dag door met mijn artsupplies en journals voor me uitgespreid, in mijn rustcocon thuis of verken ik onze geliefde stad Groningen samen met mijn man en twee jonge kinderen.

Copyright Soulprinted 2019 | Maureen Tenda |Privacyverklaring op aanvraag