Herfst reset

Leer rusten zonder schuldgevoel en ga uitgerust de kerstdagen in
Meld je aan

Alles goed, mooie vrouw?

Of ben je moe, voel je je gestrest en overweldigd? En dan komen de kerstdagen er ook nog aan! Misschien heb je nu in de herfst wel de behoefte om je naar binnen te keren en te rusten, maar voel je alle verplichtingen op je schouders. Er moet zo veel, maar waar blijf jij? Het is heel natuurlijk dat je juist in de donkere maanden rustig aan wil doen. Ik voel het ook!

Als je me al een tijd volgt, weet jij wel dat ik het vernieuwde Durf te Rusten-programma aan het ontwikkelen ben. Het wordt groots en transformerend. En er zit ook veel werk in. Aangezien ik mijn natuurlijke ritme wil volgen vanuit mijn vrouwelijke energie, heb ik besloten het vernieuwde Durf te Rusten-programma – dat ‘Reset Jezelf’ gaat heten – pas te laten starten in de lente. De tijd waarin we ons weer meer naar buiten keren én ik net ben verhuisd.

Ik weet dat er vrouwen zijn die staan te springen om mee te doen aan het Durf te Rusten-programma. Vooral nu we in de herfst zitten en richting winter gaan. En dat snap ik heel goed! Daarom wil ik die vrouwen, die op de wachtlijst staan en andere vrouwen die staan te trappelen om te rusten, een mooi aanbod doen. 

 

Koop nu je kaartje voor het Reset Jezelf-programma voor een super early birdprijs en krijg het 40-daagse Durf te Rusten-programma ter waarde van €99 cadeau

Het is tijd om te rusten

Je hoeft niet te wachten met rusten: wanneer je nu een kaartje koopt voor het Reset Jezelf-programma, dat in de lente start, mag je deze maand al rusten met het 40-daagse Durf te Rusten-programma, dat in maart dit jaar was gestart.

En ik rust met je mee. Ik kijk er nu al naar uit!

 

 

Over het Durf te Rusten-programma

Het is moeilijk jezelf te zijn en plezier te hebben als je oververmoeid bent.

Daar is een remedie voor: rust.

Wanneer je een aaneengesloten periode rust, zul je een verandering in jezelf opmerken. Het Durf te Rusten-programma (gebaseerd op het Daring to Rest-programma van Karen Brody) leert je een methode om je rust terug te pakken door een eeuwenoude slaapyoga-tool te gebruiken. Het voelt als en lijkt op een dutje. Of beter gezegd: een powernap.

Yoga nidra is supersimpel, want het is gebaseerd op iets wat het lichaam al weet hoe te doen: gaan slapen.
– Ervaar diepgaande ontspanning
– Laat al je zorgen en ballast vallen
– Ontdek een simpele, rustgevende tool die je helpt slapen of doorslapen
– Stop met je oververmoeid voelen
– Maak verbinding met je ziel en voel wat je verlangens zijn
– Ga weer leven vanuit een gevoel van heelheid

Het is tijd om de uitgeruste vrouw in je (weer) te ontmoeten.

Het is tijd voor een rustrevolutie!

Reset je leven.

Durf te Rusten.

Doorbreek de vicieuze cirkel.

Durf te rusten, laat vermoeidheid los en voel je eigen kracht en levensmissie door yoga nidra-meditatie te beoefenen.

Neem deel aan een ondersteunende community van vrouwen die een commitment maken om de helende, herstellende transformatievoordelen van rust te integreren in hun leven.

Hoe werkt het?

Veertig dagen lang oefen je thuis, in je eigen tijd, een yoga nidra-meditatie. Je krijgt hiervoor drie yoga nidra-meditaties. Je krijgt toegang tot de Facebookgroep waarop alle video’s met lessen, instructies en oefeningen staan. Daarnaast is er aan het eind een live Q&A. We gaan samen door de drie fasen van het Durf te Rusten-programma: rusten, loslaten en opstaan. We gaan liggen om weer op te staan als uitgeruste, krachtige en vrije vrouw.

  Het is tijd om de uitgeruste vrouw in je (weer) te ontmoeten.

  Het is tijd voor een rustrevolutie!

  Ik voel me veel krachtiger en blijf veel minder in emoties hangen. Als ik met iets zit, verwelkom ik de emotie veel gemakkelijker en geef ik er aandacht aan. En dan voel ik me ook veel sneller beter. Diep in me voel ik een basis van rust en vertrouwen nu. Sinds ik yoga nidra doe, heb ik sowieso een stuk meer energie!

  Simone

  Ik heb al het gevoel dat ik rust in mijn leven integreer. Ik ben meer bezig met ademhaling, inchecken hoe ik mij voel over de dag en in bepaalde situaties, toegeven aan een yoga nidra, minder krampachtig alle ballen in de lucht houden. Ik voel me vrolijker, energieker, en rustiger (dat krijg ik ook terug van mijn omgeving). En niet heel onbelangrijk: mijn creatiekracht stroomt weer ? 

  Marielle

  Durf te Rusten Yoga Nidra zorgt ervoor dat ik zachter naar mezelf ben. Ik heb mezelf eindelijk lief. Ik was zelf de dief die mijn eigenwaarde wegnam. Stapsgewijs leer ik mezelf die waarde weer te gunnen en de ruimte die me toekomt in te nemen.

  Liesa

  Hai, ik ben Maureen

  Holistisch rustcoach, yoga nidra trainer, weegschaal, projector (Human Design), moeder van Jasmijn en Olivier en partner van Willem. Hoewel ik veel extremen heb meegemaakt in mijn leven, is mijn focus altijd harmonie en verbinding geweest. Ik ben hier om jouw gids te zijn in jouw levensreis en rust te bieden in de chaos van het alledag in deze moderne tijd.

  Ik geloof dat vrede in de wereld begint bij vrede in onszelf door verbinding met onszelf. In deze snelle maatschappij zitten we vaak in de overlevingsmodus: doen, doen, doen. Het is bijna normaal om gestrest door het leven te gaan. Als moeder van twee jonge kinderen was ik enorm vermoeid door de ultrakorte nachten en het continu verzorgen. Door diep te rusten heb ik weer verbinding met mezelf gekregen en met de mensen om mij heen en ga ik veel lichter en vrijer door het leven.

  Maar hoe doe je dat nou, rusten? Dat wil ik graag aan jou leren. Rusten zonder schuldgevoel is echt mogelijk. Vanuit rust kun je weer met plezier leiderschap nemen over je eigen leven.

  Mijn missie is om jou te helpen rusten, zodat je vanuit verbinding met jezelf een lichter en vrijer leven kunt creëren. Mijn focus ligt op rust, creativiteit en vrouwelijke kracht.

  Ik heb een liefde voor (art)journaling en handschrift. Het liefst breng ik mijn dag door met mijn artsupplies en journals voor me uitgespreid, in mijn rustcocon thuis of verken ik onze geliefde stad Groningen samen met mijn man en twee jonge kinderen.

  Details

   

  Start: 11 november
  Eind: 20 december

   

  Je investering:
  Reset Jezelf-programma: €444
  40-daagse Durf te Rusten-programma: €99
  Totaal: €543

   

  Supr early birdprijs voor het Reset Jezelf-programma + 40-daagse Durf te Rusten-programma: €99*

  * Maximaal 10 vrouwen

  Wil je liever 1-op-1 met mij rusten?

  Wil je liever 1-op-1 met mij rusten, dan kan dat ook.  

  We plannen 3 sessies in (verspreid over de maanden november en februari) van 1,5 uur.  

  Na aanmelding boeken we de afspraken en stuur ik je een vragenlijst om me voor te bereiden op de sessie. Naar aanleiding van elke sessie krijg je live een persoonlijke yoga nidra-meditatie. De opname krijg je een paar dagen later opgestuurd. 

  Daarnaast krijg je toegang tot het 40-daagse Durf te Rusten-programma in november én het Reset Jezelf-programma in de lente.

  Je investering is niet €1200, maar €666*

  * Maximaal 5 vrouwen

  Ik doe mee

  Ik koop nu een super early birdkaartje voor het Reset Jezelf (Durf te Rusten)-programma en krijg daarbij toegang tot het 40-daagse Durf te Rusten-programma.

  Vul je gegevens hieronder in.
  Zet in het bericht:
  – je telefoonnummer (voor een Tikkie)
  – en of je graag 1-op-1 begeleiding wil.

  Je ontvangt daarna een e-mail van mij met verdere details.

  Yes, ik doe mee aan het Reset Jezelf-programma en krijg toegang tot de 40-daagse

  Soulmail

  3 + 8 =

  Copyright Soulprinted 2019 | Maureen Tenda |Privacyverklaring op aanvraag