Wil je meer rust in je lichaam en hoofd?

Leer te rusten met de ultieme rust-tool: yoga nidra
Yes, ik wil rust

Hallo mooie vrouw,

Ben je moe? Voel je je gestrest of overweldigd? Slaap je slecht? Heb je chronische pijn? Leef je in de overlevingsmodus en weet je niet hoe je eruit kunt komen?

Het is moeilijk om jezelf te zijn en plezier te hebben als je oververmoeid bent.

Daar is een remedie voor: rust.

Wanneer je een aaneengesloten periode rust, zul je een verandering in jezelf opmerken. Het is levensveranderend volgens mijn cliënten. En ik heb het zelf ook zo ervaren. Het Durf te Rusten-programma (gebaseerd op het Daring to Rest programma van Karen Brody) leert je een methode om je rust terug te pakken door een eeuwenoude slaapyoga-tool te gebruiken. Het voelt en lijkt als een dutje. Of beter gezegd: een mega powernap.

Yoga nidra is heel simpel want het is gebaseerd op iets dat het lichaam al weet hoe te doen: gaan slapen.
– Ervaar diepgaande ontspanning
– Laat al je zorgen en ballast vallen
– Ontdek een simpele, rustgevende tool die je helpt slapen of doorslapen
– Stop met je oververmoeid voelen
– Maak verbinding met je ziel en voel wat je verlangens zijn
– Ga weer leven vanuit een gevoel van heelheid

Reset je leven.

Durf te Rusten.

Doorbreek de vicieuze cirkel.

Durf te rusten om vermoeidheid los te laten en je eigen kracht en levensmissie te voelen door yoga nidra-meditatie te beoefenen.

Neem deel aan een ondersteunende community van vrouwen die een commitment maken om de helende, herstellende transformatievoordelen van rust te integreren in hun leven.

Hoe werkt het?

Het Durf te Rusten-programma bestaat uit 9 modules.

Je krijgt toegang tot een speciale leeromgeving. Veertig dagen lang oefen je thuis, in je eigen tijd, een yoga nidra-meditatie. Je krijgt hiervoor drie yoga nidra-meditaties.

We gaan samen door de drie fasen van het Durf te Rusten-programma: rusten, loslaten en opstaan. Om de vijf dagen krijg je toegang tot een nieuwe module dat bestaat uit een les met instructies en oefeningen.

Daarnaast is er aan het eind een live Q&A. 

Ook krijg je toegang tot de Rustrevolutie community (als je dat nog niet hebt) én een speciale besloten groep Durf te Rusten als deelnemer van het Durf te Rusten-programma. In de besloten groep kun je je vragen stellen en ervaringen delen tijdens het na het Durf te Rusten-programma.

Het is tijd om de uitgeruste, wilde vrouw in je (weer) te ontmoeten.

Het is tijd voor een rustrevolutie!

Ik heb al zoveel dingen gedaan om me beter te voelen met mijn chronische ziekte (acupunctuur, hatha yoga opleiding, antroposofische massages, mindfulness, meditatie, aanpassingen in het dieet, coaching, zelfhulpboeken, enz.), maar yoga nidra heeft echt het grootste effect gehad!

Simone

“Meteen de eerste keer was ik overdonderd door hoe ik me na de yoga nidra voelde; minder pijn, alsof ik uren had geslapen, geen chaos meer in mijn hoofd, een bepaalde rust die ik al jaren niet meer had ervaren. Alsof ik een soort reset heb gehad, echt waar! En nog steeds ervaar ik dat na elke sessie.

Ik heb voor mijn gevoel een bepaalde rust gevonden. zowel lichamelijk als geestelijk, die ik zelfs met jarenlang mediteren, niet zo heb ervaren. Ik vertel er dus ook veel mensen over en hoop dat zij dit ook willen en mogen ervaren.”

Monique

(Her)ontdek je vrouwelijke kracht vanuit rust

Stel je voor dat voor jezelf zorgen en rusten een gewoonte is in plaats van dat je jezelf steeds op de laatste plaats zet. 

Stel je voor dat je vanuit rust je dag beleeft in plaats van dat je struggelt om de dag door te komen.

Stel je voor dat je met gemak beslissingen maakt vanuit je intuïtie zonder dat je bang bent wat je omgeving ervan denkt.

Stel je voor dat je vriendelijker, geduldiger, gezelliger wordt voor je kinderen, partner of andere mensen in de buurt. 

Stel je voor dat je leeft in het ritme dat bij jou past in plaats van dat je probeert de snelheid van de maatschappij bij te houden.

Stel je voor dat je bij jezelf kan blijven in situaties waar je normaal in paniek van zou raken, omdat je vertrouwt in je eigen kracht.

Maak verbinding met jezelf

Voel je diepste verlangens

Ontvang wat je nodig hebt

Hai, ik ben Maureen

Holistisch rustcoach, yoga nidra trainer, weegschaal, projector (Human Design), moeder van Jasmijn en Olivier en partner van Willem. Hoewel ik veel extremen heb meegemaakt in mijn leven, is mijn focus altijd harmonie en verbinding geweest. Ik ben hier om jouw gids te zijn in jouw levensreis en rust te bieden in de chaos van het alledag in deze moderne tijd.

Ik geloof dat vrede in de wereld begint bij vrede in onszelf door verbinding met onszelf. In deze snelle maatschappij zitten we vaak in de overlevingsmodus: doen, doen, doen. Het is bijna normaal om gestrest door het leven te gaan. Als moeder van twee jonge kinderen was ik enorm vermoeid door de ultrakorte nachten en het continu verzorgen. Door diep te rusten heb ik weer verbinding met mezelf gekregen en met de mensen om mij heen en ga ik veel lichter en vrijer door het leven.

Maar hoe doe je dat nou, rusten? Dat wil ik graag aan jou leren. Rusten zonder schuldgevoel is echt mogelijk. Vanuit rust kun je weer met plezier leiderschap nemen over je eigen leven.

Mijn missie is om jou te helpen rusten, zodat je vanuit verbinding met jezelf een lichter en vrijer leven kunt creëren. Mijn focus ligt op rust, creativiteit en vrouwelijke kracht.

Ik heb een liefde voor (art)journaling en handschrift. Het liefst breng ik mijn dag door met mijn artsupplies en journals voor me uitgespreid, in mijn rustcocon thuis of verken ik onze geliefde stad Groningen samen met mijn man en twee jonge kinderen.

Ik rust mee

Kies jij voor jezelf en zeg jij JA tegen rust en wil je deelnemen aan het Durf te Rusten-programma?

Vul onderstaand formulier in en 

Ik meld me aan voor het Durf te Rusten-programma

Soulmail

13 + 11 =

Copyright Soulprinted 2019 | Maureen Tenda |Privacyverklaring op aanvraag