Yoga nidra meditatie

Vrije Vrouw

Yoga nidra meditatie Vrije Vrouw

Hai lieve vrije vrouw,

Ja, ik zeg bewust “vrije vrouw”. Misschien voel je je op dit moment geen vrije vrouw nu de wereld zo op z’n kop staat door het Corona virus. Misschien heb jij nu zoals velen nóg meer ballen in de lucht te houden. Of misschien verveel je je wel. Je kunt kiezen hoe je reageert op de veranderende situatie. Juist nu is het zo belangrijk om tussendoor stil te zijn en te rusten, zodat de vrije vrouw in je naar boven kan komen. Dat je gaat leiden vanuit je vrouwelijke kracht in plaats van lijden.

In chaos heb je misschien de neiging om de controle te willen houden. Als je je vrij wil voelen is het belangrijk om los te kunnen laten.

Dit is de tekst van Lao Tse die ik voorgelezen heb tijdens de yoga nidra:

“Loslaten is doorgaan met liefhebben,
het is herkennen, dat een ander het zelf moet doen.

Loslaten is mezelf openstellen
het is me realiseren, dat ik een ander in zijn volle waarde laat.

Loslatenis de ruimte geven, toestaan
dat de dingen gaan zoals ze gaan.

Loslatenis machteloosheid ruilen voor acceptatie,
de uitkomst laten zijn zoals die komt.
Loslaten is niet een ander willen veranderen,maar nagaan hoe ik
mezelf anders zou kunnen opstellen om het beste aan een ander te geven.
Loslaten is niet zorgen voor, maar geven om een ander. 
Loslaten is niet uit handen nemen, maar ondersteunen.
Loslatenis niet oordelen
maar toestaan, dat de ander ook een bijzonder mens is (net als
ik zelf), allebei met een eigen model van de wereld.
Loslatenis niet proberen de uitkomst te regelen,
maar accepteren, dat de ander zijn eigen weg gaat.
Loslatenis niet beschermen,
maar toestaan, dat de ander zijn eigen realiteit onder ogen ziet.
Loslatenis inzien, dat de ander zich niet laat controleren,
maar dat ik alleen zelf kan streven naar datgene die ik droom te zijn.

Loslaten is minder bang zijn en meer liefhebben.”

Juist nu is het de tijd om los te laten wat je niet meer dient, zodat

je ware verlangens helder worden en je kunt kiezen voor een lichter en vrijer leven.

Ik ben heel erg benieuwd of jij jezelf in deze chaos rust durft te gunnen en hoe jij de yoga nidra meditatie thuis gaat ervaren. Ik zou het heel leuk vinden als je je ervaring met me wil delen. Dat kan gewoon door te reageren op deze mail of via Instagram. 

En ook als je vragen hebt, schroom niet om contact met me op te nemen. Ik ben er voor je en ondersteun je graag.
Wil jij echt een stabiele basis voor jezelf en misschien je gezin willen creëren, zodat je lichter en vrijer kan leven? Elke maand geef ik een aantal gratis inspiratie sessies, zodat ik met je mee kan kijken hoe jij meer rust kunt brengen in je leven. Stuur me een e-mail (maureen[at]soulprinted.nl)of DM via Instagram en we plannen een online date!

Zorg goed voor jezelf. Dan kun je er ook zijn voor je dierbaren.
Liefs, Maureen
Soulprinted

Yoga nidra meditatie Vrije Vrouw

by Maureen Tenda | Soulprinted

Copyright Soulprinted 2019 | Maureen Tenda |Privacyverklaring op aanvraag