Yoga nidra meditaties

40-daagse Durf te Rusten-programma

Durf te Rusten yoga nidra meditatie

Ha lieve Sleeping Beauty,

Hier kun je de yoga nidra meditaties voor onze 40 dagen samen downloaden. Het Durf te Rusten-programma bestaat uit drie fasen: rusten, loslaten en opstaan. Bij elke fase hoort een meditatie.

Neem, voordat je begint met de yoga nidra meditatie, een plek – verzonnen of echt -in gedachten, die je een veilig en vertrouwd gevoel geeft. Misschien is het in de natuur, of in het bijzijn van iemand van wie je houdt. Wanneer je aan deze plek denkt, voel je je kalm: wat hoor je, wat zie je, wat ruik je, wat denk je op deze vredige plek?

Wanneer je je tijdens de yoga nidra meditatie onveilig voelt, stop je met het luisteren naar mijn stem en keer je terug naar je veilige plek, terwijl je in je beschermsteen knijpt. Dit is je anker voor je gevoel van veiligheid en geborgenheid. Wanneer je er weer aan toe bent, kun je terugkeren naar mijn stem.

 

Durf te Rusten yoga nidra meditatie fase 1: rusten

by Maureen Tenda | 40-daagse Durf te Rusten-programma

Durf te Rusten yoga nidra meditatie fase 2: loslaten

by Maureen Tenda | 40-daagse Durf te Rusten-programma

Durf te Rusten yoga nidra meditatie fase 3: opstaan

by Maureen Tenda | 40-daagse Durf te Rusten-programma

Aanvullende meditatie

De 61-punten-lichaamsrotatie is een aanvullende oefening om het Fysieke Lichaam (de eerste kosha) schoon te maken. Onderstaande meditatie kun je downloaden om te oefenen. Deze oefening is heel fijn om mee in slaap te vallen (en weer opnieuw in slaap te vallen) en om te ontspannen wanneer je maar vijf minuten de tijd hebt.

Geniet ervan!

61-punten-lichaamsrotatie

by Maureen Tenda | 40-daagse Durf te Rusten-programma

Copyright Soulprinted 2019 | Maureen Tenda |Privacyverklaring op aanvraag