Contact

neem contact op met mij
Laten we kletsen

Boek een gratis inspiratiesessie

Een paar keer per maand geef ik een gratis inspiratiesessie. Heb je het gevoel dat je op een kruispunt in je leven staat of zit je in een transitie op het gebied van gezondheid, relatie of werk? Stuur een e-mail naar maureen@soulprinted.nl en vertel wat jouw situatie is en waarom je graag een inspiratiesessie wil. Je ontvangt van mij een link om je sessie te boeken.

Je vraagt je af hoe je meer rust en focus in je leven kunt brengen zodat je een lichter en vrijer leven kunt creëren. In een inspiratiesessie gaan we kijken naar wat je op dit moment in de weg staat en hoe je het kunt loslaten, zodat er meer ruimte ontstaat voor JOU. Zorg dat je een notebook en pen bij de hand hebt want je krijgt een dosis inzichten en inspiratie voor meer rust, balans en plezier in je leven.

Rustrevolutie Community

“Elke vrouw heeft een plek nodig om te rusten”

De Rustrevolutie Community is een besloten community: een virtuele rustcocon. Een plek voor vrouwen die (willen leren om te) durven rusten. We delen onze ervaringen en moedigen elkaar aan om te rusten. Het is ook een plek waar ik inspiratie, tips en gratis live yoga nidra meditaties deel. Ben je klaar er klaar voor om samen te rusten? We gaan liggen om op te staan. Het is tijd voor een rustrevolutie!

 

De Rustrevolutie Comminity is geen Facebookgroep, maar is een aparte online omgeving zonder afleiding.

 

Tag mij op social media om te laten weten dat je meedoet aan de rustrevolutie.
Instagram: @maureen.tenda
Facebook: @soulprinted
#durfterusten #rustrevolutie

Hey hallo, relaxte vrouw to be!

Ben je klaar met steeds maar doorrazen en je moe en gestrest te voelen? Ben je eraan toe om op de stopknop te drukken en jezelf te resetten, zodat je meer rust in je hoofd en lijf krijgt? Het is tijd om te liggen en je rust terug te pakken.

Gratis Durf te Rusten yoga nidra driedaagse

In drie dagen leer je dat diepe rust ervaren helemaal niet moeilijk is, maar wel ontzettend fijn!
Schrijf je in voor Soulmail (mijn nieuwsbrief) en ontvang nu een gratis yoga nidra meditatie plus drie dagen begeleiding in je inbox.

Heb je vragen of wil je samenwerken? Stuur me een bericht!

Copyright Soulprinted 2019 | Maureen Tenda |Privacyverklaring op aanvraag