ontspan | omarm | ontvang
1:1 Coaching

Lichter en Vrijer Leven-programma

Herken je dit?

Je bent zorgzaam en voelt goed aan wat anderen nodig hebben. Je bent gewend om voor iedereen (bijvoorbeeld je kinderen, partner, ouders, vrienden) om je heen te zorgen en ze tevreden te houden, maar vergeet daarbij vaak jezelf

Je racet constant van de ene taak naar de andere taak met een to-do list in je hoofd zonder dat je voldoening voelt. Je doet steeds harder je best maar het werkt averechts.

Je voelt je vaker burned-out dan dat je je energiek en blij voelt.

Je weet dat er meer in je zit en dat je meer uit het leven wil halen. Je wil van betekenis zijn voor deze wereld. Tegelijkertijd wil je er (meer) zijn voor je dierbaren.

Kortom: je bent moe, hebt lichamelijke of mentale klachten, je voelt geen voldoening in wat je doet, je vindt het lastig om uit deze eindeloze tredmolen te stappen en je weet niet meer hoe je kunt ontspannen.

 

“De wereld heeft jou en wat je te bieden hebt nodig. Maar het heeft de voluit levendige, uitgeruste jij nodig,  niet de uitgeputte jij.” – Karen Brody

 

Stel je eens voor dat je van rust een prioriteit maakt en leeft vanuit je volle vrouwelijke kracht.

Stel je voor dat je een betekenisvol leven kunt leiden én er kunt zijn voor je dierbaren.

Stel je voor dat je weet wat je hier op aarde te doen hebt en dat je het gevoel hebt dat je alles kunt.

Stel je voor dat je een diep vertrouwen hebt in het levensproces en je kunt ontvangen wat voor jou bestemd is.

 

De eerste stap is: durven rusten

Vanuit diepe rust maak je verbinding met jezelf en is het gemakkelijker een lichter en vrijer leven te leiden.

We gaan niet voor een quick fix maar een duurzame levensverandering waar je de rest van je leven plezier van hebt.

Misschien ben je hooggevoelig, empatisch, perfectionistisch of alles tegelijk en sta je op een kruispunt. Je weet: als ik doe wat ik altijd heb gedaan, krijg ik wat ik heb. Wat als ik het anders aanpak? Hoe zou mijn leven er dan uitzien? 

 

Onthoud dit:

Jij bent belangrijk. Jij bent het waard om voor jezelf te kiezen. Jij bent genoeg.

Het is nu tijd voor jou. Tijd voor rust en stilte. Tijd om los te laten wat je niet nodig hebt. Tijd om te bloeien en vanuit je ware zelf te leven.

 

 

Het Lichter en Vrijer Leven-programma heb ik ontwikkeld nadat ik zelf een lichter en vrijer leven heb gecreëerd voor mezelf en mijn gezin na een uitputtingsslag als jonge moeder en relatiecrisis door in de eerste plaats te rusten en verbinding te maken met mezelf.

Als zenshiatsu therapeut en holistisch coach heb ik jarenlang cliënten met een burn-out of chronische aandoeningen begeleid naar een lichter en vrijer leven. 

Nu focus ik me op uitgebluste zorgzame vrouwen, die meer uit het leven willen halen. Vrouwen zoals ik.

Zie je jezelf als hooggevoelig, empathisch, perfectionistisch of alles tegelijk? Geloof me, het is mogelijk om goed te worden in rusten en een lichter en vrijer leven te creëren. Laat me je begeleiden.

 

1 op 1 Lichter en Vrijer Leven programma

Ontspannen | omarmen | ontvangen

9 maanden holistisch coachingsprogramma

 

Ontspannen

Maand 1 t/m 3

Focus: rusten met het online Durf te Rusten-programma bestaande uit 9 modules

Lichamelijke vermoeidheid loslaten

Na deze fase voel je rust in je lichaam en is je hoofd helder.

 

OMarmen

Maand 4 t/m 6

Focus: loslaten van trauma’s, patronen en overtuigingen die je niet dienen.

Mentale en emotionele vermoeidheid loslaten

Na deze fase weet je wie je bent en omarm je je ware zelf in alle geuren en kleuren.

 

 

ontvangen

Maand 7 t/m 9

Focus: openstaan om te ontvangen wat je wél wil in je leven.

Levensmissievermoeidheid loslaten

Na deze fase weet je wat je wil in je leven en sta je open het te ontvangen.

 

 

Je ontvangt:

  • 9 x maandelijkse 1:1 sessie van 90 minuten via Zoom inclusief 6 x persoonlijke yoga nidra-meditatie
  • Online Durf te Rusten-programma bestaande uit 9 modules met 3 yoga nidra’s en werkboeken
  • Een verslag na elke sessie
  • Onverdeelde aandacht + deep listening
  • Oefeningen + tips vanuit mijn achtergrond als zenshiatsu therapeut en coach
  • Opnames van Zoom-sessie om later terug te kijken
  • Opnames persoonlijke yoga nidrameditaties op mp3 om thuis te luisteren
  • Tussendoor contact via e-mail of WhatsApp

Je investering: 3 x €500/ €1500 in één keer

Na dit programma heb je een lichter en vrijer leven voor jezelf gecreëerd.

Je leeft vanuit je intuïtie in plaats van vanuit je hoofd.

Je voelt je lekker in je lichaam en helder in je hoofd.

Je omarmt je vrouwelijke kracht en ontvangt met gemak wat je graag wil in je leven.

Je hebt een stevige basis voor jezelf en eventueel je gezin, waar je verder op kunt bouwen en groeien.

 

“Als een vrouw geen ja zegt tegen haar bestaan, zal haar lichaam haar ‘nee’  of haar twijfels tot uiting brengen in de vorm van gezondheidsproblemen of vermoeidheid. – Karen Brody

 

Zeg jij ja tegen jezelf?

Als je na het lezen van bovenstaande een ja voelt, of die nou luid en duidelijk voelt of heel zacht, als een klein sprankje in je buik misschien …

Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan zodat we elkaar kunnen ontmoeten en elkaar leren kennen.

Wat andere vrouwen zeggen

Yoga nidra is echt geweldig. Een heerlijke beleving, zo diep kunnen rusten is zo waardevol. Maureen heeft een rustige fijne stem. Ze weet de meditaties heel goed toe te spitsen op wat ik op dat moment nodig heb. Ze voelt goed aan wat werkt bij mij en voorwoord dingen zoals ze bij mij passen.

Ook  vind ik de terugkoppelingen heeeeel fijn. Als we een 1 op 1 sessie hebben krijg ik daarna een overzichtje in de mail, heel erg fijn om dat terug te lezen. Dit deel ik ook vaak met mijn man zodat hij ook meekrijgt wat ik doormaak.

Ook zorgt Maureen dat ik vier. Ze maakt me bewust van: je hebt een moooie beslissing gemaakt, wat knap! En.. hoe ga je het vieren? Ik verzand snel ik de praktische kant. Maureen leert me om stil te staan en het moment te vieren.

Ik geef rusten nu prioriteit. Van Maureen heb ik geleerd om naar mezelf te luisteren, en dat dat mag en dat dat goed is. Ik heb geen schuldgevoel meer als ik tijd voor mezelf neem. Ik weet dat ik daarna ook weer beter er voor anderen kan zijn.

Ook durf ik nu beslissingen te nemen die ook nooit voor mogelijk heb gehouden.  Niet meer werken maar beginnen aan een studie. Ik val steeds meer samen met wie ik ben. Maureen is een spiegel, geeft me terug wat ze ziet en daardoor kan ik beter naar mezelf kijken.

Door het LEVL programma heb ik ook gedurfd om mijn gewicht aan te pakken en hier hulp bij te vragen. Over het algemeen, door het LEVL programma ben ik eindelijk voor mezelf gaan zorgen.

 

Marie

over het Lichter en Vrijer-programma

Jij bent echt de yoga nidra queen” Wat ik bijzonder vond was de connectie die gevoeld werd met mijzelf maar ook om mij heen. Het gevoel van verbonden zijn met alles. Niet meer ‘alleen op een eigen eilandje’

Ik voel me veel krachtiger en blijf veel minder in emoties hangen. Als ik met iets zit, verwelkom ik de emotie veel makkelijker en geef ik er aandacht aan. En dan voel ik me ook veel sneller beter. Diep in me voel ik een basis van rust en vertrouwen nu. Sinds ik yoga nidra doe, heb ik sowieso een stuk meer energie!

Ik heb zeker meer rust in mijn leven. Meer bezig met ademhaling, inchecken hoe ik mij voel over de dag en in bepaalde situaties, toegeven aan een yoga nidra, minder krampachtig alle ballen in de lucht houden. Ik voel me vrolijker, energieker, en rustiger (dat krijg ik ook terug van mijn omgeving). En niet heel onbelangrijk: mijn Creatiekracht stroomt weer ?

 

Marielle

over het online Durf te Rusten-programma

Durf te Rusten yoga nidra is mijn beste, fijnste én makkelijkste manier van zelfzorg.

Zodra ik ga liggen voor yoga nidra, voel ik mijzelf al helemaal tot rust komen. En dan moet ik nog op de ‘play’ knop drukken!
Ik had gedurende de 40 dagen ook vaak van die ‘toevallige’ dingen, synchroniciteit.

Je enthousiasme over yoga nidra is aanstekelijk en je legt alles ook goed uit. Dat je ook regelmatig noemt wat je eigen ervaring is met yoga nidra en hoe jij je vroeger voelde, maakt het ook heel geloofwaardig dat dit programma echt helpt.

Ik voel me veel krachtiger en blijf veel minder in emoties hangen. Als ik met iets zit, verwelkom ik de emotie veel makkelijker en geef ik er aandacht aan. En dan voel ik me ook veel sneller beter. Diep in me voel ik een basis van rust en vertrouwen nu. Sinds ik yoga nidra doe, heb ik sowieso een stuk meer energie!

Simone

over het online Durf te Rusten-programma