Hai lieve vrouw!

Zou je meer vertrouwen willen hebben in jezelf en het levensproces? In tijden van crisis schakelen we meestal over naar de overlevingsmodus. We gaan meer handelen via ons hoofd in plaats van dat we luisteren naar onszelf. Waar heb je echt behoefte aan?

Rust is de basis. 

Durf te rusten met deze speciale yoga nidra serie: “Erken je angst”.

 

Dit is voor jou als:
– je regelmatig in de stress schiet
– je veel beslissingen vanuit je hoofd neemt, maar meer naar je lichaam wil luisteren
– je geneigd bent om de controle te houden
– je moe bent van alles op je schouders te dragen
– je graag meer rust in je (dagelijks) leven wil

Om jou te ondersteunen bij tijden van crisis (welke crisis dan ook) hebben Gerda van der Lecq van Jade Life Design en ik samen een yoga nidra serie gemaakt: ‘Erken je angst’.

Het leven gebeurt. Je hebt niet altijd controle op de situatie maar wel hoe je ermee omgaat. Laat je niet overweldigen door angst. Wanneer je een basisvertrouwen voelt, voel je je krachtiger en ben je creatiever en rustiger.

In deze serie leer je op een simpele manier angst los te laten en vertrouwen te voelen. Door niets te doen. Door te durven rusten.

Wees lief voor jezelf.

Liefs, Maureen

 

Gratis yoga nidra serie 'Erken je angst'

Schrijf je in en ontvang de komende dagen drie gratis yoga nidra meditaties die je helpen vertrouwen te hebben in jezelf en het levensproces.

Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je af en toe SOULMAIL, mijn nieuwsbrief, ontvangt.

Zet je angsten om in vertrouwen

Laat me een nieuwe manier leren om mijn angsten te troosten en mezelf door het proces te praten.

– Pixie Lighthorse

Hai, ik ben Maureen

Holistisch rustcoach, yoga nidra trainer, weegschaal, projector (Human Design), moeder van Jasmijn en Olivier en partner van Willem. Hoewel ik veel extremen heb meegemaakt in mijn leven, is mijn focus altijd harmonie en verbinding geweest. Ik ben hier om jouw gids te zijn in jouw levensreis en rust te bieden in de chaos van het alledag in deze moderne tijd.

Ik geloof dat vrede in de wereld begint bij vrede in onszelf door verbinding met onszelf. In deze snelle maatschappij zitten we vaak in de overlevingsmodus: doen, doen, doen. Het is bijna normaal om gestrest door het leven te gaan. Als moeder van twee jonge kinderen was ik enorm vermoeid door de ultrakorte nachten en het continu verzorgen. Door diep te rusten heb ik weer verbinding met mezelf gekregen en met de mensen om mij heen en ga ik veel lichter en vrijer door het leven.

Maar hoe doe je dat nou, rusten? Dat wil ik graag aan jou leren. Rusten zonder schuldgevoel is echt mogelijk. Vanuit rust kun je weer met plezier leiderschap nemen over je eigen leven.

Mijn missie is om jou te helpen rusten, zodat je vanuit verbinding met jezelf een lichter en vrijer leven kunt creëren. Mijn focus ligt op rust, creativiteit en vrouwelijke kracht.

Ik heb een liefde voor (art)journaling en handschrift. Het liefst breng ik mijn dag door met mijn artsupplies en journals voor me uitgespreid, in mijn rustcocon thuis of verken ik onze geliefde stad Groningen samen met mijn man en twee jonge kinderen.

Copyright Soulprinted 2019 | Maureen Tenda |Privacyverklaring op aanvraag