Durf te rusten-programma

Creëer meer rust in je leven en herontdek je vrouwelijke kracht in 40 dagen
Ja, ik wil rust

Het is tijd voor rust!

Jaaaa, eindelijk gaan we weer van start met de volgende ronde van het Durf te Rusten-programma. Weer helemaal vernieuwd en dit keer te volgen via een speciale leeromgeving met Rustrevolutie community via mijn eigen website.

We gaan maandag 7 september van start. De scholen zijn dan weer begonnen en het werk weer opgestart, de dagen worden wat donkerder en we komen in ons ritme en structuur.

Ik heb al het gevoel dat ik rust in mijn leven integreer. Ik ben meer bezig met ademhaling en ik check regelmatig bij mezelf in over hoe ik me voel gedurende de dag en in bepaalde situaties. Ik kan me gemakkelijker overgeven aan een yoga nidra en ben minder krampachtig alle ballen in de lucht aan het houden. Ik voel me vrolijker, energieker, en rustiger (dat krijg ik ook terug van mijn omgeving). En niet heel onbelangrijk: mijn creatiekracht stroomt weer ? 

Marielle

Je bent een echte gever en het liefst geef je iedereen alles van jou. 

In de ideale wereld sta je ‘s ochtends met een brede lach, vol energie op en heb je zeeën van tijd en alle energie om dagelijks de dingen in je eigen tempo van je to-do lijst af te vinken met je allermooiste pen en iedereen met het grootste gemak je helpende hand te reiken. Daarnaast zorg je goed voor jezelf met gezonde voeding, voldoende rust en beweging in de natuur.

Maar, uhm, zo gaat het niet dagelijks, he?

Krampachtig probeer je alle ballen in de lucht te houden. Er wordt steeds meer van je gevraagd en je kunt het niet meer bijbenen.  Het tempo ligt hoog en de lat ook, want er wordt veel van je verwacht. Je merkt dat je wordt geleefd in plaats van dat je voluit je leven leeft. Je hoofd zit constant vol en je raakt jezelf kwijt in het zorgen voor anderen. Je bent zo moe! Je wordt kortaf tegen je partner, bent minder geduldig met kinderen, wordt eerder boos en gefrustreerd dat dingen niet lukken.

Rusten? Nee joh, dat komt niet in je vocabulaire voor. Rusten is verspilling van je tijd. Er zijn zoveel dingen te doen. Rusten is voor luie mensen. Jij kunt alles wel aan. Schouders eronder en doorgaan!

Als je heel eerlijk naar jezelf kijkt, weet je dat je het zo niet kunt volhouden. Het is niet dat je niet meer voor anderen wil zorgen. Dat is je ding! Je houdt van de mensen om je heen en wil niets liever dan geven.

Maar je wil ook weer voelen wie jij bent als vrouw en wat jij echt wil. Je wil meer energie, een helder hoofd en je creativiteit laten stromen. Was er maar een lifehack die ervoor zorgt dat je er kan zijn voor de mensen om je heen én voor jezelf.

Het is gemakkelijk te denken dat je het allemaal wel zelf kunt. Dat je geen hulp nodig hebt om uit deze situatie te komen. Dat was wat tenminste wat ik dacht, en dat voelde erg alleen….

Durf te Rusten Yoga Nidra zorgt ervoor dat ik zachter naar mezelf ben. Ik heb mezelf eindelijk lief. Ik was zelf de dief die mijn eigenwaarde wegnam. Stapsgewijs leer ik mezelf die waarde weer te gunnen en de ruimte die me toekomt in te nemen.

Liesa

Stel je voor hoe het zal zijn als jij de kalme, creatieve, ondernemende vrouw bent die je graag wil zijn, die  zonder schuldgevoel tijd voor zichzelf neemt?

Hoe zou het zijn als: 

 • je in de drukte van alledag rust voelt in je lichaam en hoofd
 • dieper slaapt zodat je uitgeruster wakker wordt
 • je elke dag gemakkelijk kunt kiezen om rust te nemen
 • je leeft volgens je eigen ritme ook al leef je in deze haastige maatschappij
 • je gemakkelijk verbinding maakt met jezelf én met anderen zodat je relaties verbeteren? 
 • je minder pijn in je lichaam voelt
 • je zelfverzekerder bent en jezelf meer durft te laten zien
 • je krachtige keuzes kunt maken vanuit je intuitie in plaats vanuit je hoofd
 • je weer voelt wie je bent en wat je wil in je leven

 

Mag ik je aandacht voor

Het 40-daagse Durf te Rusten-programma

Leer en ervaar in 40 dagen diep te rusten, patronen en beperkende overtuigingen los te laten, je creativiteit te laten stromen en je vrouwelijke kracht te herontdekken, zodat je in volle glorie de uitgeruste, stralende vrouw kunt zijn die je werkelijk bent.

 

Dit is niet je standaard online programma die je een keer volgt en daarna weer vergeet  zonder dat het een diepe indruk op je maakt

 

  Het 40-daagse Durf te rusten-programma

  •  is zorgvuldig opgebouwd in drie fasen, waardoor je op subtiele wijze elke fase een laagje dieper gaat
  • leert hoe je van rusten een leefstijl kunt maken, waardoor je een duurzame verandering kunt ondergaan
  • geeft je alle tools in handen om na het programma te blijven rusten en jezelf te helen
  • heeft 4 momenten dat je in de groep live contact via Zoom hebt met mij, zodat je al je vragen kunt stellen en dat we samen kunnen rusten met yoga nidra.
  • volg je niet in je uppie  maar met een groep vrouwen, waarmee je via de Rustrevolutie community in contact mee kunt komen om elkaar te supporten en vragen te stellen aan mij.
  • is erop gericht dat je na de 40 dagen zelfstandig kunt blijven rusten, zoals bij jou past.
  • maakt het gemakkelijk om dieper te duiken met behulp van het invulbare Durf te Rusten-journal (PDF) en de extra oefeningen.

  Durf te rusten met yoga nidra meditatie

  Wanneer je een aaneengesloten periode rust, zul je een verandering in jezelf opmerken. Het Durf te Rusten-programma (gebaseerd op het Daring to Rest-programma van Karen Brody) leert je een methode om je rust terug te pakken door een eeuwenoude slaapyoga-tool te gebruiken. Het voelt als en lijkt op een dutje. Of beter gezegd: een mega powernap.

  Yoga nidra is supersimpel, want het is gebaseerd op iets wat het lichaam al weet hoe te doen: gaan slapen.
  – Ervaar diepgaande ontspanning
  – Laat al je zorgen en ballast vallen
  – Ontdek een simpele, rustgevende tool die je helpt slapen of doorslapen
  – Stop met je oververmoeid voelen
  – Maak verbinding met je ziel en voel wat je verlangens zijn
  – Ga weer leven vanuit een gevoel van heelheid

  Na 40 dagen diep rusten met yoga nidra

  heb je van rusten een gewoonte gemaakt, zodat je gemakkelijk kiest voor rusten zonder dat je een schuldgevoel hebt.

  Voel je in het dagelijks leven helder wat je behoeftes en verlangens zijn, zodat je beslissingen neemt vanuit je gevoel in plaats vanuit je hoofd.

  Heb je niet meer het gevoel dat je alle ballen in de lucht hoeft te houden, zodat je meer ruimte en rust hebt voor jezelf.

  Voel je je rustiger, vrolijker en geduldiger, zodat je relaties verbeteren

  Gaat je creatiekracht stromen, zodat je moeiteloos het leven kunt creëren wat bij je past.

  Voel je je krachtig en zelfverzekerd, zodat je steviger in je schoenen staat wanneer je iets anders wil dan je omgeving

  Heb je niet meer het gevoel dat je alle ballen in de lucht hoeft te houden, zodat je meer ruimte en rust hebt voor jezelf.

  Voel je een basis van diepe rust en vertrouwen, zodat je niet zo snel uit balans gebracht wordt.

  Voel je je uitgeruster en heb je meer energie, zodat je de dingen kunt doen die je leuk vindt.

  Vier je imperfectionisme en ben je liever voor jezelf, zodat meer kunt genieten van het moment.

  Reset je leven.

   

   

   

   

  Durf te Rusten.

  Doorbreek de vicieuze cirkel.

  Durf te rusten, laat vermoeidheid los en voel je eigen kracht en levensmissie door yoga nidra-meditatie te beoefenen.

  Neem deel aan een ondersteunende community van vrouwen die een commitment maken om de helende, herstellende transformatievoordelen van rust te integreren in hun leven.

  We gaan samen rusten, loslaten en opstaan.

  voel je weer thuis bij jezelf

  Hoe werkt het?

  Tijdens het programma maken we een reis naar onszelf. We volgen een route door de 5 kosha’s, de bewustzijnslichamen, volgens de yoga filosofie. Het Durf te Rusten-programma is onderverdeeld in drie fasen: rusten, loslaten en opstaan.

  In de eerste fase focussen we ons op het loslaten van fysieke uitputting, de tweede fase is gericht op het loslaten van emotionele en mentale uitputting loslaten en in de laatste fase laten we onze levensmissie uitputting los.

   

   Module 1: Intentie

   Leer hoe je je intentie formuleert op basis van je zielsfluisteringen. Dit is niet een eenmalige intentie vanuit je hoofd, maar de intentie komt vanuit diepe verbinding met jezelf en je leert deze te integreren in je leven, zodat je intentie werkelijkheid wordt.

   Module 4: Mentale lichaam

   Leer hoe je op een zachte manier kunt omgaan met je emoties. Niet door ze weg te stoppen en te vluchten naar je hoofd, maar door ze te ontmoeten en begroeten, zodat je jezelf kunt bevrijden.

   Module 8: Leven

   Leer hoe je een uitgeruste leefstijl creëert en de principes van het Durf te Rusten-programma in het dagelijks leven implementeert, zodat je bij chaos en in hectische perioden altijd weer bij jezelf kunt terugkeren met behulp van yoga nidra en alles wat je in het programma hebt geleerd.

   _

   Module 2: Fysiek lichaam

    Leer om je lichaam je stapje voor stapje te ontspannen en goed te slapen, zodat je je veilig in je lichaam voelt en een stevige basis voor jezelf creëert.

   Module 5: Wijsheidlichaam

   Leer hoe je je verbindt met je innerlijk weten: je intuïtie.  Je wilde vrouw komt omhoog en je ervaart om je hele vrouw-zijn te omarmen, zodat je gemakkelijker beslissingen kunt maken vanuit je ware zelf.

   Module 7: Leiden

   Leer hoe je leiderschap neemt over je leven vanuit rust en je vrouwelijke kracht, zodat je moeiteloos voor de dingen in het leven kunt kiezen die bij je passen.

   Module 3: Energetisch lichaam

   Leer om op een simpele manier je levensenergie te laten doorstromen, zodat blokkades worden opgeheven en je vitaliteit hersteld wordt.

   Module 6: Blisslichaam

   Leer hoe je simpel en snel innerlijke vrede kunt ervaren. Het gevoel dat alles goed is, komt niet vanuit je hoofd maar in voel je in je hele wezen.

   Bonus: Gastles

   Gastles ‘Flower power: de kracht van essentiele olie” Marielle de Leeuw.

   Extra bonus: de 1e 10 vrouwen, die zich opgeven krijgen een gratis essentiële olieroller “Kalme vrouw” cadeau van Marielle de Leeuw a.k.a Sterrenvrouw. Deze roller is gevuld met essentieel olie, edelstenen en bloemen en ondersteunt je in het rustproces.

   Ik voel me veel krachtiger en blijf veel minder in emoties hangen. Als ik met iets zit, verwelkom ik de emotie veel gemakkelijker en geef ik er aandacht aan. En dan voel ik me ook veel sneller beter. Diep in me voel ik een basis van rust en vertrouwen nu. Sinds ik yoga nidra doe, heb ik sowieso een stuk meer energie!

   Simone

   Ben je klaar om te durven rusten?

   Wanneer je je aanmeldt krijg je:

   • 40 dagen lang om de 5 dagen een nieuwe podcast les (8 lessen in totaal)
   • 3 yoga nidra meditaties + extra
   • 4 online live sessies via Zoom: Q&A en live yoga nidra
   • Online Durf te Rusten journal
   • Een E-book, zodat je alles na kunt lezen
   • Bonus: gastles “Flowerpower: de kracht van essentiële olie” van Marielle de Leeuw a.k.a  Sterrenvrouw
   • Extra bonus voor de eerste 10 vrouwen die zich aanmelden: een essentiële olieroller gevuld met olie en edelstenen van Marielle de Leeuw a.k.a Sterrenvrouw. De olieroller is niet alleen prachtig om te zien maar ondersteunt je ook in je rustproces.

   Je early bird prijs is: €199,- (in plaats van €397,-)

   We starten 7 september 2020.

    

   Wil je ook 1-op-1 met mij rusten?

   Wil je liever 1-op-1 met mij rusten, dan kan dat ook met het 1:1 Lichter en Vrijer leven programma. Stuur een e-mail naar maureen@soulprinted,nl om een gratis inspiratiesessie te boeken.

   Wees niet bang, je loopt geen enkel risico

   Ik wil graag dat je vol vertrouwen Ja zegt tegen het 40-daagse Durf te Rusten-programma. Je loopt geen enkel risico vanwege de niet goed- geld terug garantie. Mocht je na 14 dagen niet tevreden zijn, dan krijg je 100% van je geld terug.

   Ik kan niet wachten om de komende 40 dagen samen met jou te rusten.

    Yoga nidra is mijn lifesaver en mentor om steeds weer naar terug te keren.

   Hai, ik ben Maureen: Holistisch rustmentor, yoga nidra trainer, weegschaal, projector (Human Design), moeder van Jasmijn en Olivier en partner van Willem. 

   Vier jaar geleden was ik zo gefocust op het zorgen voor anderen, met name mijn gezin, dat ik mezelf verloor, mijn relatie aan een zijden draadje hing en ik paniekaanvallen had. Ik voelde me gevangen in mijn situatie en alleen. Ik probeerde krampachtig alle ballen in de lucht te houden.

   Totdat ik een wake-up call kreeg en voor het eerst yoga nidra beoefende. Ik voelde me voor het eerst vredig en helder. Uitgerust. Ik wist niet wat me overkwam. Wat ik wel wist, was dat het smaakte naar meer en dat ik dit met andere vrouwen wilde delen.

   Ik volgde het Daring to Rest-programma van Karen Brody en voelde me steeds meer opbloeien. Ik was zo enthousiast dat ik de training tot Daring to Rest facilitator bij Karen Brody heb gevolgd. Binnen een jaar was mijn leven totaal veranderd. We verhuisden naar Groningen, hebben onze relatie versterkt en een lichter en vrijer leven gecreëerd

   Yoga nidra kan ik oprecht mijn lifesaver noemen. Het is niet meer uit mijn leven weg te denken. Nog steeds rust ik dagelijks één of meerdere keren met yoga nidra. Rusten met yoga nidra is onderdeel van mijn leefstijl geworden. Het is mijn missie om de rustrevolutie te verspreiden in Nederland en België.

   Inmiddels ben ik meer dan 10 jaar expert op het gebied van rusten. Ik heb jarenlange ervaring als zenshiatsu therapeut en coach en combineer al mijn ervaring en kennis, zoals de Chinese Geneeskunde met yoga nidra in mijn programma’s.

   Mocht je mijn uitnodiging aannemen om 40 dagen te durven rusten met mij, dan durf ik te zeggen dat het jouw leven en dat van je familie zal veranderen.

   Wees lief voor jezelf.

    

   Liefs, Maureen

   Voor wie is het 40-daagse Durf te Rusten-programma?

    

     Het 40-daagse Durf te Rusten-programma is voor jou als:
    • je bereid bent om de commitment te maken om elke dag tijd (net zolang als een gemiddelde netflix serie) voor jezelf te maken om een yoga nidra meditatie te luisteren.
    • je rust in je leven wil integreren
    • je een duurzame verandering in je leven wil in plaats van een quick fix

     Het is ook voor jou als:
     • je met mediteren tot nu toe nog niet heel diep in de ontspanning bent gekomen maar wel open staat om een simpelere manier te ontdekken
     • je wel interesse hebt in de yoga filosofie, maar niet perse alle houdingen wil aannemen

     Als je tot zover hebt gelezen, dan is het echt tijd om voor jezelf te kiezen.

     Jij bent belangrijk.

     Nu mag je voor jezelf zorgen. Laat niet nog een jaar voorbij gaan, voordat je je uitgeruster voelt en een lichter en vrijer leven creëert voor jezelf en misschien familie. 

     Hoor jij bij de eerste tien vrouwen die zich aanmelden voor het 40-daagse Durf te Rusten-programma? Dan ontvang je gratis een speciale olieroller ‘Kalme Vrouw’, die ik in samenwerking met Marielle de Leeuw heb samengesteld.

      

     Heb je vragen? Ik heb antwoorden

     Ik ben te druk, ik kan geen tijd maken om te rusten

     Ja, dat dacht ik wel. I got you covered. Vaak zijn het stemmen in ons hoofd die ons weerhouden om te rusten, maar er kunnen ook andere redenen zijn.  Voorafgaand aan het Durf te Rusten-programma mag je gratis meedoen met de cursus ‘Maak tijd voor rust’. We gaan samen ruimte maken, zodat je tijd hebt om te rusten.

     HOEVEEL TIJD GAAT HET DURF TE RUSTEN-PROGRAMMA ME PER DAG KOSTEN?

     Het luisteren van een yoga nidra duurt even lang als een gemiddelde Netflix serie. De yoga nidra meditatie van fase drie (laatste 10 dagen) is wat langer. Verder vraag ik je ongeveer 5 minuten te journalen over je ervaring. De lessen zijn in podcast formaat, dus kun je luisteren tijdens het wandelen, fietsen, opruimen, was opvouwen, strijken… je snapt ‘m wel 😉 Verder zijn er optionele oefeningen die je kunt doen wanneer je meer ruimte hebt.

     Ik ben bang dat ik niet de tijd of energie hebt om het programma vol te houden.

     Yoga nidra is de kunst van het nietsdoen. Je zult merken dat wanneer je dagelijks yoga nidra beoefent, je uitgeruster voelt en meer energie zult hebben. Het wordt ook helderder wat je prioriteiten zijn, waardoor je efficiënter zult handelen. In de Rustrevolutie community moedigen we elkaar aan om steeds weer te kiezen voor rust.

     Mediteren is niks voor mij. Waarom zou ik wel yoga nidra beoefenen?

     Voordat ik yoga nidra ontdekte had ik al tien jaar ervaring met mediteren. Ik had er een haat-liefde verhouding mee. Vaak vond ik het gewoon frustrerend dat ik niet zo stil kon zitten en had ik vaak het gevoel dat ik het fout deed. Het mooie van yoga nidra is, dat je het niet fout kunt doen en je mag liggen. Je hoeft letterlijk niks te doen. Alleen maar liggen en luisteren naar een stem.

      

     Yoga? Al die houdingen aannemen is niks voor mij

     Dat komt goed uit, want tijdens yoga nidra hoef je alleen maar één houding aan te nemen. Alleen een lig-houding. En als je het fijner vindt mag je ook zitten. Je blijft de gehele oefening in dezelfde houding.

      

     Ik heb het boek al gelezen. Waarom zou ik het programma volgen?

     Ik hoor van veel vrouwen, dat het 40-daagse Durf te rusten-programma veel meer verdieping geeft dan het boek. Bovendien word je echt begeleid, waardoor het gemakkelijker wordt om de 40 dagen vol te houden. Tussendoor kun je vragen stellen en je kunt je ervaringen delen met de andere vrouwen in de Rustrevolutie community. Samen rusten is veel fijner!

      

      

     Gaan we alleen maar rusten?

     Ja en nee. We gaan elke dag rusten, maar tijdens het rusten gebeurt er zoveel! Patronen, overtuigingen en trauma’s kunnen op subtiele wijze oplossen, je voelt je innerlijk vuur sterker, waardoor je aan het eind ook in actie wil komen. Vanuit een uitgeruste positie en je vrouwelijke kracht.

      

     Hoelang krijg ik toegang tot het programma?

     Je krijgt 3 maanden toegang tot het programma, zodat je ook daadwerkelijk gaat rusten in die tijd. De yoga nidra meditaties kun je gewoon downloaden. Per jaar zullen meerdere rondes gegeven worden. Waarschijnlijk met nieuwe yoga nidra meditaties, dus je kunt altijd weer aansluiten. Uiteraard tegen een gereduceerde prijs wanneer je nu een ticket koopt voor het 40-daagse Durf te Rusten-programma. 

      

      

     Ben je er klaar voor om rust te omarmen? Ik ontvang je met open armen in het 40-daagse Durf te Rusten-programma!

     Je krijgt:

     • 40 dagen lang om de 5 dagen een nieuwe podcast les (8 lessen in totaal)
     • 3 yoga nidra meditaties + extra
     • 4 online live sessies via Zoom: Q&A en live yoga nidra
     • Online Durf te Rusten journal
     • Een E-book, zodat je alles na kunt lezen
     • Bonus: gastles “Flowerpower: de kracht van essentiële olie” van Marielle de Leeuw aka  Sterrenvrouw
     • Extra bonus voor de eerste 10 vrouwen die zich aanmelden: een essentiele olieroller gevuld met olie, edelstenen en bloemen, die je kan ondersteunen in je rustproces.

     voor €199,-

     Je kunt in twee stappen aanmelden:

     STAP 1: Betaal met Tikkie door op onderstaande knop te klikken.

     STAP 2: Vul je naam en e-mailadres hieronder in.

     Ik heb betaald en wil graag toegang tot het 40-daagse Durf te Rusten-programma

     Vul je gegevens in en krijg toegang tot het 40-daagse Durf te Rusten-programma

     Copyright Soulprinted 2019 | Maureen Tenda |Privacyverklaring op aanvraag